Tirsdag – Lørdag: 10.00 – 03.00  |  Søndag: 16.00 – 01.00  |  Mandag: 10.00 – 01.00  |  Aldersgrense: 24 år

Torsdag 11. august

Artist thumbnail
2. etg150,-Kl. 23.00

ØYANATT: Kill J(DK) + Norell(DK)

Kill J(DK)

Skarpladet elektropop med iskalde synther og huggende R&B-beats. Kill J har de seneste årene markert seg som en oppsiktsvekkende skikkelse på den danske scenen. Med en kjølig eleganse skaper hun catchy synthpop med sin sitrende engle-aktige vokal.

Det startet med singlen ”Phoenix” for to år siden med et foruroliggende mørke og en fjærlett vokal som fikk musikkverdenen til å spisse ørene. Siden det har Kill J gått fra å være en duo til Julie Aagards soloprojekt, og i mars kom den etterlengtede debut-epen “Quasi.” Her beviser hun sin ekstreme spennvidde og kreativitet. Orientalske beats pakkes inn i inderlig nordic noir og overjordiske vokal-samples på alt fra skandinavisk reggaeton til minimalistiske synth-akkorder og kjølige knips.

Ikke gå glipp av denne konserten på Internasjonalen etter festivalen er ferdig i parken og mørket har lagt seg over Youngstorget.

”Take everything you know about scandinavian pop and dip it in darkroom chemicals: Kill J is the monochrome film negative that emerges.” – Stereogum

 

Noréll(DK)

Norden er lagret dypt i hjertet til Noréll. Utgangspunktet er kjølig scandi-pop med en sterk og karakteristisk kvinnelig vokal som bygges opp med energisk og kantete alt-pop produksjoner som henter inspirasjon fra både hiphop og Chicago house. I første halvdel av 2016 slapp de 2 singler som høstet mye oppmerksomhet og nå venter vi bare på debut-EPn som slippes i sommer. Vi gleder oss til de skal trollbinde andre etasje på Internasjonalen under Øyanatt torsdag 11 august.

Selvtillit:

Drink

Old Fashioned

Slik gjorde man det i gamle dager. Du har ikke drukket drinker hvis du ikke har smakt denne.

Drink

Manhattan

En drink man ikke selger altfor ofte, men som alikevel hører hjemme på ethvert barkart. Barer som ikke lager Manhattan har vi ikke respekt for.

Drink

White Russian

Mange har et forhold til denne gjengen gjennom filmen “The Big Lebowski”, men i filmen drikker de Caucasian. En ekte White Russian skal lages med fløte.

Drink

Bloody Mary

En absolutt klassiker og en av våre spesialiteter. Denne drinken skal man ikke kødde med!

Drink

Dry Martini

En av våre favoritter. Vi lager den “in-out”. Vi bruker selvfølgelig aldri Bombay Sapphire. Fytte grisen.