Tirsdag – Lørdag: 10.00 – 03.00  |  Søndag: 16.00 – 01.00  |  Mandag: 10.00 – 01.00  |  Aldersgrense: 24 år

Torsdag 27. oktober

Artist thumbnail
2. etg200,-

THE LOW ANTHEM(US) + Support: Blank Black Book(US)

The Low Anthem ble dannet av vokalist Ben Knox Miller og Jeffrey Prystowsky på Rhode Island i 2006. Gruppa er kjent som en av pionerene bak den nye bølgen amerikansk folk-musikk og trakterer tradisjonell country, gospel, hillbilly og folk-musikk med en svært personlig vri.

Nå er de aktuelle med deres fjerde album “Eyeland”, som er en enestående samling av låter som byr på multi-dimensjonal fremtids folk med en klar visjon og emosjonell dybde. Plata har en stilistisk og atmosfærisk helhet som kun albumformatet kan tilby, og deres kreative og lunefulle uttrykk resonerer gjennom hele albumet.

Aldri redd for å gjøre noe litt utenom det vanlige er denne triumferende gruppa kjent for å holde stemningsfulle og egenartede konserter. Med tidligere opptreden på bl.a Øyafestivalen her til lands er det en stor glede å presentere en eksklusiv intimkonsert med The Low Anthem på Internasjonalen torsdag 27 oktober. Ikke gå glipp av denne!

https://soundcloud.com/lowanthem

“The very wonderful Eyeland finds them poised between the familiar and the less so the delicate, Fleet Foxes-like reverie of their previous work [and] by contrast, avant-noise experiments offer splintered ambience and jazzy skronk.” – 8/10 – Uncut Magazine

“A triumph of forward thinking.” – 8.5/10 – The Line Of Best Fit

“Audacious [and] experimental.” ★★★★ MOJO

Her kan du forhåndskjøpe billetter og sikre deg inngang:
https://internasjonalen.ticketco.no/the_low_anthemus_til_internasjonalen

The Low Anthem(US)
+ support: Blank Black Book(US)
Torsdag 27. Oktober
Internasjonalen, Youngstorget 2, Oslo
Dørene åpner kl 20.00
Inngang: 180,- (+bill.avg)
ID: 20 år

Selvtillit:

Drink

Bloody Mary

En absolutt klassiker og en av våre spesialiteter. Denne drinken skal man ikke kødde med!

Drink

White Russian

Mange har et forhold til denne gjengen gjennom filmen “The Big Lebowski”, men i filmen drikker de Caucasian. En ekte White Russian skal lages med fløte.

Drink

White Lady

En skikkelig potent damedrink. Sterk, samtidig som den er elegant. For elegante kvinner og barske mannfolk,

Drink

Margarita

Det er ingen manneskerett å like Margarita. Vi lager den på den klassiske måten: Syrlig, salt og sterk. For viderekomne.

Drink

Manhattan

En drink man ikke selger altfor ofte, men som alikevel hører hjemme på ethvert barkart. Barer som ikke lager Manhattan har vi ikke respekt for.