Tirsdag – Lørdag: 10.00 – 03.00  |  Søndag: 16.00 – 01.00  |  Mandag: 10.00 – 01.00  |  Aldersgrense: 24 år

Torsdag 03. mars

Artist thumbnail
2. etg23.30

INTERNATT: Bloody Beach + Tuba Tuba

Internasjonalen er også i år offisiell scene under By:larm, og etter det offisielle programmet er ferdig holder vi vår egen klubb med tittel INTERNATT fra kl 00-03 torsdag til og med lørdag. Først ut er en frekk kombo med de danseglade psykedelikerne i Bloody Beach og festmakerne i Tuba Tuba:)

Bergensbandet BLOODY BEACH spiller en miks av pop, rock og psykedelia, med innslag av afrobeat, dub og surf. Bandmedlemmene har lenge vært opphengt i skakke groover og eksotiske klanger, alt fra pakistansk surf til afrikansk synthpop.
Bloody Beach ble startet sommeren 2007. Siden den gang har gjengen servert sin egen solfylte miks, som de selv kaller “Tropidelica”, til feststemte og danseglade mennesker over hele verden. Tanken har hele tiden vært at det skal være fritt og gøy å spille, og dette har smittet over på publikumet.

Bloody Beach har turnert i både Spania, Tyskland, Nederland og England, i tillegg til å spille på større festivaler som By:Larm, SXSW i Texas og Dockville festival i Hamburg. Debutalbumet “Bloody Beach Pirate Radio Presents” ble omsider sluppet våren 2014 og fikk gode anmeldelser kastet etter seg, med femmere i bla. Dagbladet, VG, BT og Bergensavisen. Samme år spillte de også på Nattjazz, Øyafestivalen og Roskildefestivalen.
For tiden holder Bloody Beach på å ferdigstille sitt andre studioalbum og det ryktes om at denne gjengen har kokt opp noe meget unikt denne gangen. Finn ut selv på INTERNATT!

www.bloodybeachmusic.com

TUBA TUBA er et seksmannsterkt band fra Oslo. De har de siste årene etablert seg som et av byens mest virile liveband, med uforutsigbare konserter bestående av energisk improvisasjon, epileptisk lys, overraskende coverlåter og et tilsynelatende endeløst regn av konfetti.

Deres forrige utgivelse var en renspikka disko EP (som også inkluderte den smått absurde Dirty Projectors-aktige låten, Post Vm 98). Denne gangen har de gjort ting helt annerledes.

Sommeren 2014 dro de til en hytte i en skog i Sverige. De rigga opp alle instrumentene sine, innspillingsutstyr og mikrofoner i stua, fylte kjøleskapet til randen med drikke og matvarer, og forlot ikke hytta igjen før 16 dager senere. Etter ytterligere fire måneder med nye innspillinger, pauser, gjennomlytting og miksing, har de endt opp med en samling låter de endelig føler står i proporsjon med den lekenheten, energien og eksperimenteringsviljen som utspiller seg i konsert og på øvingslokalet.

Tuba Tuba sin musikk veksler mellom det store og det lille, det fritt improviserte og det strengt arrangerte, mellom støyete gitarkaskader og knirkete trommemaskiner, dronete psykedelia og synthtung elektronika. En musikalsk reise fra A til B med et band som strekker seg etter å utfordre og overraske, og for all del vil unngå å falle inn i en kjedsommelig rutinepreget komfortsone. Vi gleder oss!

https://soundcloud.com/tubatubamusic

Dørene åpner kl 00.00
Gratis inngang!

Selvtillit:

Drink

Manhattan

En drink man ikke selger altfor ofte, men som alikevel hører hjemme på ethvert barkart. Barer som ikke lager Manhattan har vi ikke respekt for.

Drink

Pjolter

En av få norske drinker. Dette er drinken bestefar drakk. Skal lages med Eau Du Vie eller Brandy Spesial.

Drink

Bloody Mary

En absolutt klassiker og en av våre spesialiteter. Denne drinken skal man ikke kødde med!

Drink

Old Fashioned

Slik gjorde man det i gamle dager. Du har ikke drukket drinker hvis du ikke har smakt denne.

Drink

White Russian

Mange har et forhold til denne gjengen gjennom filmen “The Big Lebowski”, men i filmen drikker de Caucasian. En ekte White Russian skal lages med fløte.