Tirsdag – Lørdag: 10.00 – 03.00  |  Søndag: 16.00 – 01.00  |  Mandag: 10.00 – 01.00  |  Aldersgrense: 24 år

Fredag 22. januar

Artist thumbnail
2. etg150,-kl 20.00

LEIF – Singelslippfest + Special guests + Klubb Paradis

Berlin/Oslo-baserte Leif Haaland alias Leif fra Leif & The Future er endelig tilbake, nå som soloprosjektet LEIF:):):)

Vi gleder oss til slippfesten for hans splitter nye singel “Neon Ethics” på Internasjonalen fredag 22. Januar med en helaften uten sidestykke. Hold av datoen!

Leif vokste opp blant hippie-misjonærer i Canada og på en regntung grusbane i Bergen. Han turnerte med farens gospelkor som fem-åring og ble trommis i koret når han var sju. Som tenåring reiste Leif rundt i Europa med analogt fotoutstyr, oppdaget rebelske forfattere og Berlin sin techno-scene i 20-årene. Alt dette har vært med på å forme hans musikalske uttrykk som anbefales for fans av Simian Mobile Disco, Hot Chip og Here We Go Magic.

Bergenseren slipper flere singler den kommende vinteren, og hver av dem kommer ut sammen med små eksklusive bøker som inneholder litterære og visuelle remixer fra norske forfattere og kunstnere. Deriblant Edy Poppy, Maria Børja, MadeofHvidsten og Falck. Singlene leder opp til en EP-utgivelse i mars 2016, på artistens eget label Popklubb.

 

Dørene åpner kl 20.00

ID: 20 år

Forhåndssalg av billetter via Ticket Co:

https://internasjonalen.ticketco.no/leif__singelslippfest__special_guests__klubb_paradis

 

 

Selvtillit:

Drink

Bloody Mary

En absolutt klassiker og en av våre spesialiteter. Denne drinken skal man ikke kødde med!

Drink

Carriacou Rum Punch

Drink fra Karibia, nærmere bestemt Carriacou. Lages med vår egen hjemmelagde muskattsirup.

Drink

Agurk Gin & Tonic

Kjempefrisk kombinasjon. Det er overraskende hvor mye det egentlig smaker av agurk. Lages med Hendricks gin.

Drink

Pjolter

En av få norske drinker. Dette er drinken bestefar drakk. Skal lages med Eau Du Vie eller Brandy Spesial.

Drink

Manhattan

En drink man ikke selger altfor ofte, men som alikevel hører hjemme på ethvert barkart. Barer som ikke lager Manhattan har vi ikke respekt for.